Skadetaksering i Stavanger

Relia AS er et takstfirma som betjener både Rogaland, Sunn- Hordaland og Vest- Agder. Områdene vi hovedsaklig fokuserer på er Stavanger, Sola og Sandnes. Våre kunder er primært forsikringsselskaper, men vi utfører også oppdrag for privatkunder. Vi har en stabil kundemasse, men ønsker også nye privatkunder og forsikringsselskaper velkommen til å prøve våre produkter og tjenester. 


Takstfirma med spesialfelt innen bygg, båt, maskin og auto. 


Vårt takstfirma spesialiserer seg på skadetaksering, teknisk utredning, samt båt-, maskin- og autotakst. Våre takstmenn har bakgrunn fra forskjellige bransjer som for eksempel bygg og anlegg, skadesanering. elektro, båt og løfteteknikk, noe som gjør de spesielt kvalifiserte for takst disse bransjene. Vårt takstfirma kan tilby grunnkompetanse som gjør oss til en trygg og unik samarbeidspartner. 


Eksempler på skadetaksering 


Eksempler på skadetaksering vi utfører er biltaksering og boligtaksering etter forskjellige skader. Vi utarbeider også skadetaksering etter båtskade. 


Skadetaksering - pålitelig for både oppdragsgiver og skadelidte 


I tillegg skal skadetaksering i Stavanger, Sandnes og Sola gjennomføres raskt og pålitelig for både oppdragsgiver og skadelidte. Vårt mål er at både oppdragsgiver og den skadelidte skal være fornøyd etter vår skadetaksering, og selvfølgelig etter at oppgjøret er avsluttet.

Portrettbilde av daglig leder Arne Mæland

ARNE MÆLAND

Teknisk konsulent / daglig leder 

Utdannet elektriker samt tilleggsutdannelse i kran og løfteteknikk. 20 års erfaring innen elektro, mekanisk-hydraulisk anlegg, maskiner, båter, løfteteknikk og ventilasjon. 

Av disse 12 år med arbeidsledelse tilknyttet verkstedsdrift. Foretar taksering av bil-, mc-, båt-, maskin- og bygningsskader. El-takst. Ansatt i Relia fra mai 2000.

  975 50 911

 arne@relia.no

Portrettbilde av teknisk konsulent Asgeir Frafjord

ASGEIR FRAFJORD

Teknisk konsulent / byggmester

Foretar skadetaksering, reklamasjonsrapporter og tredje- parts kontroll av nye boliger. Byggeledelse. Ansatt i Relia fra april 2015.r

  934 80 674

 asgeir@relia.no