Text


Skadetaksering i Stavanger

Image
Text


Relia AS er et takstfirma som betjener både Rogaland, Sunn- Hordaland og Vest- Agder. Områdene vi hovedsaklig fokuserer på er Stavanger, Sola og Sandnes. Våre kunder er primært forsikringsselskaper, men vi utfører også oppdrag for privatkunder. Vi har en stabil kundemasse, men ønsker også nye privatkunder og forsikringsselskaper velkommen til å prøve våre produkter og tjenester.


Takstfirma med spesialfelt innen bygg, båt, maskin og auto.


Vårt takstfirma spesialiserer seg på skadetaksering, teknisk utredning, samt båt-, maskin- og autotakst. Våre takstmenn har bakgrunn fra forskjellige bransjer som for eksempel bygg og anlegg, skadesanering. elektro, båt og løfteteknikk, noe som gjør de spesielt kvalifiserte for takst disse bransjene. Vårt takstfirma kan tilby grunnkompetanse som gjør oss til en trygg og unik samarbeidspartner.


Eksempler på skadetaksering


Eksempler på skadetaksering vi utfører er biltaksering og boligtaksering etter forskjellige skader. Vi utarbeider også skadetaksering etter båtskade.


Skadetaksering - pålitelig for både oppdragsgiver og skadelidte


I tillegg skal skadetaksering i Stavanger, Sandnes og Sola gjennomføres raskt og pålitelig for både oppdragsgiver og skadelidte. Vårt mål er at både oppdragsgiver og den skadelidte skal være fornøyd etter vår skadetaksering, og selvfølgelig etter at oppgjøret er avsluttet.

Image
Image
Text

Vingvegen 2, 4050 Sola

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon