Text


Takstmann

Image
Text


En takstmann har rollen som en objektiv part i en skadeutredning. Vi foretar undersøkelser rundt skadeomfanget, årsakssammenheng, ansvar og vurdering av tilbudstakst fra verksted.
Ofte er det forsikringsselskapet som er vår oppdragsgiver, og vi utfører pålitelige og grundige skaderapporter, som gir et profesjonelt grunnlag for erstatningen. Rapporten brukes videre for beregning av kostnadene for eventuelle reparasjoner og for at forsikringsselskapet kan formidle eventuelle erstatninger.


Takstmenn med høy kompetanse


Våre medarbeidere har mange års erfaring, og har opparbeidet seg et høyt kompetansenivå. Dette gjør at vi jobber svært effektivt og ikke minst nøyaktig i våre utredninger.


Vi dekker de aller fleste oppdrag innen teknisk utredning av skade på hus, kjøretøy med mer. Deriblant leverer vi følgende tjenester:


  • Biltaksering
  • Båttaksering
  • Boligtaksering
  • Autotaksering
  • Byggeledelse
  • Skadetaksering

Takstmann i Stavanger


Relia AS er et takseringsfirma som betjener både Rogaland, Hordaland og Vest- Agder. Områdene vi hovedsakelig fokuserer på er Stavanger, Sola og Sandnes. Våre kunder er som oftes forsikringsselskaper, men vi utfører også oppdrag for privatkunder.


Vårt takseringsfirma utfører de fleste oppdrag, case fra case, men vi kan også tilby rammeavtale på taksering for forsikringsselskaper. Vi har en stabil kundemasse, men ønsker nye forsikringsselskaper velkommen til å prøve våre produkter og tjenester.

Image
Image
Text

Vingvegen 2, 4050 Sola

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon