Våre tjenester innen skadetaksering

Relia AS hjelper deg når uhellet har vært ute. Hos oss møter du medarbeidere med erfaring innen maskin, båt og skadereperasjoner. Vi tar i all hovedsak for oss:

  • Bil og MC
  • Maskiner
  • Bygg og anlegg
  • Båt

Vi gjennomfører alle oppdrag på en enkel, rask og pålitelig måte. Slik sørger vi for at både den skadelidende og oppdragsgiver kan være fornøyde ved sluttoppgjøret.


Du finner oss i Vingvegen i Sola. Her evaluerer vi alt fra bil og MC til maskiner, bygg og anlegg. Vi tar i mot kunder fra hele Rogaland og Hordaland. Ved behov kommer vi til ditt bygg eller anlegg for å utføre den nødvendige befaringen før vi utarbeider skaderapporten. Dette er dokumentet som senere brukes som en del av den juridiske dokumentasjonen i forsikringssaker.


Her er vi tre erfarne medarbeidere som har kunnskap både innen maskin, anlegg, bil og lignende, samt skadeutbedring av bygninger. Våre mange år innen bransjen vil sørge for at din sak vil få rettmessig behandling. Vi jobber også svært effektiv slik at den som er skadelidende ikke skal måtte vente for lenge på et eventuelt forsikringsoppgjør.