Text


Taksering av båt etter skade

Image
Text


Som takstmann for forsikringsselskaper, utfører vi effektive og presise rapporter og estimater. Ansvaret vårt er å sørge for å være en objektiv part mellom de skadelidende og forsikringsselskapet, og sørger for en rettferdig utredning.


Båtskadetaksering for privatpersoner


Har båten din blitt utsatt for skade, kan vi i Relia hjelpe deg med skadetaksering, og formidler videre en skaderapport til ditt forsikringsselskap. Vår rolle er å finne årsaken til skaden, omfanget, og estimere en pris for reparasjon av båten og eventuelle utbetalinger. Vi gjør en grundig jobb og har mange års erfaring innen taksering. Kontakt oss, dersom du trenger taksering av båten din.


Et erfarent takstfirma i Stavanger


Våre takstmenn har bakgrunn fra forskjellige bransjer som for eksempel bygg og anlegg, skadesanering, elektro, båt og løfteteknikk. Dette gjør de spesielt kvalifiserte for takst innen disse bransjene. Vårt takstfirma kan også tilby grunnkompetanse som gjør oss til en trygg og unik samarbeidspartner.

Image
Image
Text

Vingvegen 2, 4050 Sola

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon